KOBA | Björns Vänner – Svart På Vitt
50384
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50384,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Björns Vänner – Svart På Vitt

Allt för sällan ställs vi till svars för vår bortslarvade naivitet. Nästa aldrig utkrävs vi en ursäkt för att vi liksom glömt bort hela den lilla poängen på vilken världen en gång vilade. När svek vi den taniga filuren inom oss och bestämde oss för att pensionsspara i stället för att bränna rubbet på uteservering. Tiden då kvällen gjorde oss till poeter och fick oss att brista ut i sång till månen är för dom flesta av oss passerad. Och kvar som ett ensamt ljus i den annars så själsmalande vardagen finns det där, det gnagande minnet av en enkelhet som troligen aldrig kommer tillbaka.
För evigt förlorade och dömda till att hålla rationalitetens svettljumna hand jagas vi av trötta skuggvarelser vars roll endast är att göra oss påminda om tidens sakta mak.